Windsurf a catalunya

No disponible.
 
Fotos del circuit
 
Fotos del circuit
 
Fotos del circuit
CCF 2018: GEN ROSES
 
Windsurfcat al facebook
14/12/09
Uneix-te al grup de Windsurfcat al facebook a través d´on podreu rebre avís de la convocatòria de les regates així com les incidències relacionades amb l´Associació de la Classe Funboard. Ens trobaràs com WINDUSRFCAT.COM

Protagonista del circuit+
 
Ganes de navegar.
Llicència federativa.
 Targeta de classe.
Inscripció a cada regata.
Participar al campeonatmés info  //  Participar al campeonatmás info
 
Fotos del circuit
DISPONIBLE DVD COMPLET A LA BOTIGA
 
Fotos del circuit
Si vols estar connectat sempre amb WindsurfCat i el món del funboard afegeix-te al grup!!! Tothom pot opinar: navegants, regatistes, aficionats, aprenents, distribuïdors i comerços del windsurf,...
L'espai de trobada i de comunicació del quan no fa vent.
 
més
!!! EMERGÈNCIES MARÍTIMES !!!
900.202.202 : SOS marítim
112 : Telèfon d'Emergències.
FCV: Federació catalana de vela.
RFEV: Federació espanyola de vela.
PWA : Web oficial de l'Associació de Windsurfistes Professionals.
EFPT: Web oficial del Cirtuit Europeu de Freestyle.
METEO CAT: el temps a catalunya

ampliar
Previsió demà
   Previsió demà passat
Circuit català de funboard  
La Classe Funboard de la Federació Catalana de Vela engloba el col·lectiu de navegants de Freestyle, Ones, Súper X i Slàlom.
En aquesta web podreu trobar tota la informació actualitzada de la classe (calendari, anuncis i instruccions de regates) i del windsurf en general. A l'adreça de correu electrònic xtorres@windsurfcat.com podreu dirigir-vos personalment al secretari de la classe, Xavier Torres Isach, per expressar opinions, fer suggeriments i conèixer més detalls del projecte.
(calendari de regates_2018)
Federació catalana de vela
  Federació espanyola de vela  Federació espanyola de vela  IFCA  Euro ISAF  ISAF
Circuit català de funboard
 
Notícies del circuit
 CCF 2017: EL PRAT - ESLÀLOM/ONES 
 28/09/22
Regata posposada al mes octubre.

La modalitat que es disputarà serà eslàlom o ones, en funció de les condicions.

Inscipcions a: http://competicio.windsurfcat.com/
Anunci de Regata: http://www.windsurfcat.com/_UPLOADS/REGATES/1505735654.pdf
 
ampliar+

 CCF 2017 BADALONA: Marc Paré campió de Freestyle 
 17/09/22
Amb una bona Garbinada, amb puntes de 27 nusos, es va disputar el passat diumenge, 17 de setembre, la segona regata del Circuit Català de Funboard 2017. Un total de 20 regatistes es van inscriure i durant tot el dia es van poder disputar la simple i una bona part de la doble de la competició. El guanyador va ser en Marc Paré (ESP-334 / GEN Roses) seguit de Ferran Recasens (ESP-401 / CN Bétulo) i de Toni Pijoan (ESP-301 / CN Badalona).

En juvenils el campió fou Nabil Elyounoussi (WAP), en fèmines Heleen Muÿsers (CAT-2061 / WAP) i en màsters Recasens i en gran màsters Jordi Fernández (ESP-34 / CN Bétulo).
 

 CEF Almeria 2012: 5 al 8 d´abril 
 22/03/22
La primera regata del Circuit Espanyol de Funboard 2012 es celebrarà a El Ejido (Almeria) del 5 al 8 d´abril i les disciplines a disputar seran l´eslàlom i les ones. La inscripció per a les dues disciplines és de 40 euros i l´organització posa a disposició dels regatistes apartaments a 216 euros/setmana. Per més informació www.windsurfesp.es
---------------------------------------
La primera regata del Circuito Español de Funboard 2012 se celebrará en El Ejido (Almería) del 5 al 8 de Abril y las disciplinas a disputar serán el slalom y las olas. La inscripción para las dos disciplinas es de 40 euros y la organización pone a disposición de los regatistas apartamentos a 216 euros/semana. Para más información www.windsurfesp.es
 
ampliar+

 Regata suspesa per l’onada de fred 
 09/02/22
La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat manté actualment activada la fase d’ALERTA el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de fred. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), continua la situació meteorològica de risc per onada de fred. Les baixes temperatures sostingudes es preveu que continuïn els propers dies.

La primera regata del CCF 2012 s’aplaça (segons el paràgraf e i f del punt 1.3 Condicions adients de les regles generals de Winsurfcat) al proper cap de setmana 18 i 19 de febrer. Els clubs en els que es podrà realitzar són: Mas Pinell X-Tram, Port de la Selva, CV Pals, CN Ràpita-Wap, CNHV I CN Castelldefels.
---------------------------------------
La Dirección General de Protección Civil (DGPC) de la Generalitat mantiene actualmente activada la fase de ALERTA el Plan de Protección Civil de Cataluña PROCICAT por ola de frío. Según el Servicio Meteorológico de Catalunya (SMC), continúa la situación meteorológica de riesgo por ola de frío. Las bajas temperaturas sostenidas se prevé que continúen los próximos días.

La primera regata del CCF 2012 se aplaza (según el párrafo e y f del punto 1.3 Condiciones adecuadas de las reglas generales de Winsurfcat) al próximo fin de semana 18 y 19 de febrero. Los clubes en los que se podrá realizar son: Mas Pinell X-Tram, Port de la Selva, CV Pals, CN Ràpita-Wap, CNHV Y CN Castelldefels.
 

 CCF 2018: GEN ROSES 
 26/09/21
Regata del circuit català de Funboard al GEN Roses els dies 12 i 13 o els dies 13 i 14 d´octubre, en funció de les condicions. La regata es convocarà el dimecres 10 d´octubre.

Les inscripcions s´han de fer a: http://competicio.windsurfcat.com/
 
ampliar+

 CCF 2008: PROCEDIMENT - SENYALS DE REGATA 
 24/08/18
Els significats de les senyals visuals i acústiques son el sistema utilitzat a les regates de vela. Una fletxa cap amunt o cap avall significa que cal mostrar o arriar una senyal i un punt (•) significa un so. A les regates de funboard s’utilitzen banderes de colors vermella, groga y verda. El procediment es el següent:

-.Mostrar bandera vermella (1 minut, senyal d’avís als competidors)
-.Arriar bandera vermella i mostrar bandera groga (1 minut, senyal de preparació)
-.Arriar bandera groga i mostrar bandera verda (duració de heat, senyal d’inici de heat)
-.Arriar bandera verda (1 minut sense bandera, avís de final de heat)

A més s’utilitzen: GI (Gallardet d’intel.ligència, les proves que no han sortit queden aplaçades), N (Senyal d’anul.lació, el heat iniciat queda anul.lat), L (en terra: S’ha publicat un anunci per als participants. A l’aigua: apropeu-se on arribi la veu o seguir a l’embarcació.
---------------------------------------
Los significados de las señales visuales y acústicas son el sistema utilizado en las regatas de vela. Una flecha hacia arriba o hacia abajo significa que hay que mostrar o arriar una señal y un punto (•) significa un sonido. En las regatas de funboard se utilizan banderas de colores roja, amarilla y verde. El procedimiento es el siguiente:

-.Mostrar bandera roja (1 minuto, señal de aviso a los competidores)
-.Arriar bandera roja y mostrar bandera amarilla (1 minuto, señal de preparación)
-.Arriar bandera amarilla y mostrar bandera verde (duración de heat, señal de inicio de heat)
-.Arriar bandera verde (1 minuto sin bandera, aviso de final de heat).

Además se utilizan: GI (Gallardete de inteligencia, las pruebas que no han salido quedan aplazadas), N (Señal de anulación, el heat empezado queda anulado), L (en tierra: Se ha publicado un anuncio para los participantes. En el agua: Acérquense al alcance de la voz o seguir a la embarcación.
 
ampliar+
Imagen no válida