Windsurf a catalunya

No disponible.
 
Fotos del circuit
 
Fotos del circuit
 
Fotos del circuit
CCF Port de la Selva 2018
 
Windsurfcat al facebook
14/12/09
Uneix-te al grup de Windsurfcat al facebook a través d´on podreu rebre avís de la convocatòria de les regates així com les incidències relacionades amb l´Associació de la Classe Funboard. Ens trobaràs com WINDUSRFCAT.COM

Protagonista del circuit+
 
Ganes de navegar.
Llicència federativa.
 Targeta de classe.
Inscripció a cada regata.
Participar al campeonatmés info  //  Participar al campeonatmás info
 
Fotos del circuit
DISPONIBLE DVD COMPLET A LA BOTIGA
 
Fotos del circuit
Si vols estar connectat sempre amb WindsurfCat i el món del funboard afegeix-te al grup!!! Tothom pot opinar: navegants, regatistes, aficionats, aprenents, distribuïdors i comerços del windsurf,...
L'espai de trobada i de comunicació del quan no fa vent.
 
més
!!! EMERGÈNCIES MARÍTIMES !!!
900.202.202 : SOS marítim
112 : Telèfon d'Emergències.
FCV: Federació catalana de vela.
RFEV: Federació espanyola de vela.
PWA : Web oficial de l'Associació de Windsurfistes Professionals.
EFPT: Web oficial del Cirtuit Europeu de Freestyle.
METEO CAT: el temps a catalunya

ampliar
Previsió demà
   Previsió demà passat
Circuit català de funboard  
La Classe Funboard de la Federació Catalana de Vela engloba el col·lectiu de navegants de Freestyle, Ones, Súper X i Slàlom.
En aquesta web podreu trobar tota la informació actualitzada de la classe (calendari, anuncis i instruccions de regates) i del windsurf en general. A l'adreça de correu electrònic xtorres@windsurfcat.com podreu dirigir-vos personalment al secretari de la classe, Xavier Torres Isach, per expressar opinions, fer suggeriments i conèixer més detalls del projecte.
(calendari de regates_2018)
Federació catalana de vela
  Federació espanyola de vela  Federació espanyola de vela  IFCA  Euro ISAF  ISAF
Circuit català de funboard
 
Notícies del circuit
 CEF Almeria 2012: Desplaçament compartit de flota 
 22/03/18
La Federació Catalana de Vela ha cedit una furgoneta de 9 places per a poder desplaçar la flota de la Classe Funboard a la primera regata del Circuit Espanyol de Funboard a El Ejido (Almeria) que es celebrarà del 5 al 8 d´abril. Tots els regatistes associats de la classe poden sol.licitar plaça al correu electrònic xtorres@windsurfcat.com.
---------------------------------------
La Federació Catalana de Vela ha cedido una furgoneta de 9 plazas para poder desplazar la flota de la Clase Funboard a la primera regata del Circuito Español de Funboard a El Ejido (Almería) que se celebrará del 5 al 8 de abril. Todos los regatistas asociados de la clase pueden solicitar plaza en el correo electrónico xtorres@windsurfcat.com.
 

 CCEF PORT DE LA SELVA, dissabte 10 de març 
 08/03/18
Regata CCF Port de la Selva, organitzada pel CN Port de la Selva i A Dos Veles, dissabte 10 de març.

Preinscripcions...
 
ampliar+

 CIRCUIT ESPANYOL DE FUNBOARD 2018 
 12/09/17
1.- ALMERIA 2 al 5 de Enero - El Ejido (Club Deportivo Víctor Fernàndez – Olas y Slalom)
2.- TARIFA 2 al 4 de Marzo - (Sportlink Tarifa Wind Club - Slalom)
3.- ALMERIA 29 de Marzo al 1 de Abril - El Ejido (Club Windsurf Mar Azul – Olas y Slalom)
4.- MURCIA 28 de Abril al 1 de Mayo - Los Alcázares (CN Los Alcázares – Slalom)
5.- CATALUNYA 1 al 3 de Junio - Roses (GEN Roses – Slalom)
6.- ARAGON 12 al 14 de Octubre - La Loteta (Club Windsurf Zaragoza – Freestyle y Slalom) / 1 al 4 de Noviembre - La Loteta (Club Windsurf Zaragoza – Freestyle y Slalom) / 10 al 25 de Noviembre - La Loteta (Club Windsurf Zaragoza – Freestyle y Slalom) / Aragón: Se convocará el primer fin de semana con previsión
 
ampliar+

 SWEET ALOHA 2017 COSTA BRAVA 
 02/06/17
La Sweet Aloha és una concentració de dones surfistes que tindrà lloc a la Costa Brava, concretament a la platja de Sant Pere Pescador, el càmping La Ballena Alegre i el golf de Roses. Dones i noies esportistes gaudiran d´esports aquàtics i de moltes activitats en el Golf de Roses. Les Sweet Girls podran sentir en primera persona durant aquests tres intensos dies la sensació de llibertat tan increïble que ofereixen aquests esports. Hi haurà activitats non stop tot el cap de setmana. Una excel•lent oportunitat per les noies que ja tenen un bon nivell i volem perfeccionar i també per aquelles que volen tenir el seu primer contacte amb el món del kite, el windsurf i el pàdelsurf. Hi seran presents algunes de les millors riders de cada disciplina per compartir en xerrades i tallers els seus coneixements, consells i trucs.

Podeu trobar el programa i les condicions de participació (inscripció, reserves, ...) a l´enllaç https://www.sweetalohacostabrava.com/
 

 RAMON PASTOR (ESP-72) A PWA WORLD CUP COREA 2017 
 16/05/17
La PWA World Cup Corea 2017 ha estat l´inici del tour mundial de la modalitat de Funboard samb la disciplina de Eslàlom. S´han reunit els millors corredors de tot el món entre ells l´actual campió Matteo Iachino (ITA-140) i excampions com Antoine Albeou (FRA-192). Durant el 6 dies de regata només s´ha pogut disputar les eliminatòries de la primera eliminatòria quedant pendent finalitzar les finals de guanyadors i perdedors. El vent no ha acompanyat a l´espectacle del windsurf i no s´ha pogut finalitzar la competició amb resultats oficials. Malgrat tot però per la part que ens toca podem estar molt contents de veure com Ramon Pastor (ESP-72 / Novenove, Loftsails, Sportlink.es / CN Bétulo) es va poder classificar per la segona ronda i lluitar per poder entrar als quarts de final. El circuit internacional continua amb Japó i Catalunya on Pastor té previst assistir.
 
ampliar+

 CEF Almería 2017 
 14/05/17
ALMERÍA 13 al 16 de Abril - El Ejido (Club Windsurf Mar Azul – Olas y Slalom)

Nueva temporada del Circuito Español de Funboard y estreno en Semana Santa en el Club Windsurf Mar Azul de Almería, con la 30 años de historia. Pablo Ánia (ESP-16 / Fanatic, North, Wet Tarifa, We-wind / CW Burriana / FV Valenciana) ganó en tres de las dos eliminatorias realizadas. Ramon Pastor (ESP-72 / 99novenove, Loft Sails, Sportlink.es / CN Bétulo / FV Catalana), en segunda posición y en tercera posición Fernando Martínez (ESP-71 / Starboard, Loftsails, X-Booms, Inmobiliaria Retamar / Independiente / FV Anadaluza), la clasificación máster Pastor seguido de Martínez y de Ricardo de Arce (ESP-179 / Point7, Mariveles / Indendiente / FV Catalana), en gran máster de Arce, Alberto Casas (ESP-61/ Point 7, Eolo Windsurfing / CD Sureste Cabo de Gata / FV Andaluza) y Augusto Teixieira (POR-131 / Windsurf Portugal Clube / FV Portuguesa). En juveniles David Batlle (ESP-844 / Point 7 / GEN Roses / FV Catlana), Jose A. Casanova (ESP-442 / CD Víctor Fernández / FV Andaluza) y Cosme Martín (ESP-720 / CD Víctor Fernández / FV Andaluza). En féminas Marion Dusart (ESP-306 / Patrik Boards, Gun Sails, Vector Fins Maui, Chinook Leucate / Independiente / FV Andaluza). Destacar a nuevos jóvenes, con gran nivel, que están apareciendo en la competición del windsurf como son: Jaime Ruíz, Alba Lupión y Elena Georginoa Cantin.
 

Notícies windsurf a catalunyanotícies anteriors RSS de les noticies del circuit català de funboard. Windsufcat.com
Notícies windsurf
 PWA Catalunya Costa Brava del 7 al 12 de juny - Surf Alegre 2016 
 16/06/16
Pierre Mortefon (F-14) guanyador del Campionat del Món de Windsurf – Gran Premi Catalunya Costa Brava 2016 al CV Ballena Alegre. Seguit d´Arnon Dagan (ISR-1) i d´Andrea Cucchi (ITA-1).
 

 CCF BADALONA 2016: Rodés campió 
 01/06/16
Joaquim Rodés ESP-32 campió de la regata d´eslàlom CCF Badalona

Amb una bona Garbinada, amb puntes de 28 nusos, es va disputar el passat diumenge, 29 de maig, la primera regata del Circuit Català de Funboard 2016. Badalona reuneix unes molt bones condicions per a la pràctica del windsurf. Un total de 20 regatistes es van inscriure i durant tot el dia es van poder disputar les dues eliminatòries de la competició. El guanyador va ser en Joaquim Rodés (ESP-32 / CN Bétulo) seguit de Marc Paré (ESP-334 / GEN Roses) i de Màrius Solà (ESP-79 / CN Bétulo).

En juvenils el campió fou David Batlle (ESP-844 / GEN Roses), en fèmines Aida Macià (CAT-85 / CN Bétulo) i en màsters i gran màsters Joaquim Rodés.

Fotos: José Piña
Classificació...
 
ampliar+

 Aleix Sanllehy CAT-555 campió de la regata d´onades CCF Pals-Begur 
 18/05/15
Primera regata d´onades del Circuit Català de Funboard a la platja de Pals amb Tramuntana amb puntes de més de 40 nusos, organitzada pel CV Pals i el CW Sanllehy Brothers.

Aleix Sanllehy (CAT-555 /CN Barcelona), en primera posició, després de guanyar la simple i la dobles, seguit de Ferran Recasens (CAT-401 / CN Bétulo), i Màrius Solà (E-79 / CN Bétulo). En màsters Recasens, en juvenils Miquel Roset (E-660 / CW Port de la Selva) i en Fémines Heleen Muÿser (CN Port de la Selva). Fotos José Piña.

Classificacions...
 
ampliar+

 Campionat d´Aragó de Funboard: La Loteta, Cierzo Festival - 10 y 11 de maig 
 29/04/14
El Club Windsurf Saragossa, amb el Suport de la Federació Aragonesa de Vela, organitzarà l´única prova del Circuit d´Aragó de Funboard 2014. El resultat definitiu de l´esdeveniment serà la suma dels punts aconseguits en cada una de les disciplines realitzades (eslàlom y freestyle ). La classificació definitiva de la prova del circuit servirà per determinar la classificació en el Campionat d´Aragó de Windsurf 2014 en la Modalitat Funboard.
 
ampliar+

 FERRAN RECASENS GUANYA LA PRIMERA PROVA DEL CCF 2014 AL PRAT DE LLOBREGAT 
 29/03/14
Amb la primera Llevantada de l´any ha arribat la primera regata del Circuit Català de Funboard del 2014, en la modalitat d’onades. Per primera vegada s´ha pogut realitzar una prova d´onades al Prat de Llobregat, on amb condicions de Llevant el spot es posa perfecte pels salts i surfejades, els 30 nusos de vent han permès tenir onades de màstil en més d´una ocasió. La regata ha començat puntualment a les 10:45 hores i les condicions han estat excel•lents per a poder fer la eliminatòria simple i doble (repesca). El guanyador de la simple ha estat el juvenil Marc Paré (CAT-334 / Patrik, Simmer, Reptile, Emc2, Quopiam, Caravan Girona / GEN Roses). En la eliminatòria doble Ferran Recasens (CAT-401 / Rrd, Simmer, Escola del Vent, Recasens Interiorisme / CN Bétulo) ha fet una remuntada espectacular escalant des de la quinta posició, aconseguida en la simple, fins enfrontar-se amb en Paré on l´ha guanyat. En tercera posició Joaquím Rodés (E-32/ Tabou, Gaastra, Windparadise.com / CN Bétulo). En màsters Recasens primer seguit de Rodés i de Màrius Solà (E-79 / Jp-Australia, Neilpryde, Reptile, Magic Wave / CN Bétulo). En gran màsters empat de Bar Van (CAT-966 / WAP), del rokie Carlos Pradera (E-747 / CN Castelldefels) i de Montse Collado (CAT-27 / Rrd, Front Fred, Legal Matters, Base Nautica Barcelona, Global Translators / WAP), també campionat de fémines. En juvenils Marc Paré, seguit de dos competidors vinguts de Port de la Selva; Xavier Buscató (CAT-499 ) i de Didac Pinart (CAT-520) que estant progressant molt amb el suport d´Albert Perelló de ADOSVELES.
---------------------------------------
Con la primera Levantada del año ha llegado la primera regata del Circuito Catalán de Funboard de 2014 , en la modalidad de olas. Por primera vez se ha podido realizar una prueba de olas en el Prat de Llobregat, donde con condiciones de Levante el spot se pone perfecto para los saltos y surfeadas, los 30 nudos de viento han permitido tener olas de mástil en más de una ocasión. La regata ha empezado puntualmente a las 10:45 horas y las condiciones han sido excelentes para poder hacer la eliminatoria simple y doble (repesca) . El ganador de la simple ha sido el juvenil Marc Paré (CAT- 334 / Patrik, Simmer, Reptile, Emc2, Quopiam, Caravan Girona / GEN Roses). En la eliminatoria doble Ferran Recasens (CAT- 401 / RRD , Simmer, Escuela del Viento, Recasens Interiorismo / CN Bétulo ) ha hecho una remontada espectacular escalando desde la quinta posición, alcanzada en la simple, hasta enfrentarse con Paré donde lo ha ganado. En tercera posición Joaquím Rodés (E-32 / Tabou, Gaastra, Windparadise.com / CN Bétulo). En másters Recasens primero seguido de Rodés y de Màrius Solà (E-79 / Jp - Australia, Neilpryde, Reptile, Magic Wave / CN Bétulo). En gran másters empate de Bar Van (CAT- 966 / WAP), del rokie Carlos Pradera (E-747 / CN Castelldefels) y de Montse Collado (CAT-27 / RRD, Front Fred, Legal Matters, Base Nàutica Barcelona, Global Translators / WAP), también campeona de féminas. En juveniles Marc Paré , seguido de dos competidores venidos de Port de la Selva, Xavier Buscató (CAT-499) y de Didac Pinart (CAT-520) que están progresando mucho con el apoyo de Albert Perelló de ADOSVELES.

Clasificaciones...
 
ampliar+

 CEF ALMERIA: Culoperro 2014 
 25/03/14
La primera regata del Circuit Espanyol de Funboard 2014 se celebrarà a El Ejido (Almeria) del 17 al 20 d´abril i les disciplines a disputar seran l´eslàlom i les onades. La inscripció per a les dues disciplines és de 40 euros. Per a més informació www.windsurfesp.es
---------------------------------------
La primera regata del Circuito Español de Funboard 2014 se celebrará en El Ejido (Almeria) del 17 al 20 de Abril y las disciplinas a disputar serán el slalom y las olas. La inscripción para las dos disciplinas es de 40 euros. Para más información www.windsurfesp.es

Anuncio de regata
 
ampliar+

Notícies windsurfnotícies anteriors RSS de les noticies de Windsurf. Windsufcat.com

- publicitat -

CIRCUIT CATALÀ DE FUNBOARD 22 de Març, 2018
-contactar-   -afegir a favorits-    -recomana'ns-   -legal- @webmaster : programador web